Glacisweg 1

6212 BL Maastricht

043 - 321 6 300

Bij spoed toets 1

Vacature doktersassistente voor 28-32 uur per week

Kom jij ons team versterken?

Wie zijn wij?
Huisartsenpraktijk Sint Pieter is een nieuwe maatschap per 1 september 2023, door samenvoeging van de huisartspraktijken Van de Berg en Nicolaï.
Ons team bestaat uit twee huisartsen, twee waarnemend huisartsen, vier assistenten, een POH-S, twee POH-GGZ en een praktijkmanager. Onze praktijk ligt in de wijk Sint Pieter, Maastricht en wij zijn onderdeel van Medisch Centrum Sint Pieter, waar meerdere zorgverleners gevestigd zijn. We zijn een laagdrempelige, moderne geaccrediteerde praktijk met bijna 4.000 patiënten. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie.
Bij ons is de doktersassistente de spil waar de zorg om draait. Zij regelt de agenda van de huisartsen, adviseert patiënten en heeft haar eigen spreekuren. Als opleidingspraktijk vinden we het belangrijk dat ook de assistenten de kans krijgen om zich te ontplooien met extra taken en/of scholing.

Wie ben jij?
Jij bent een gediplomeerd doktersassistente of in opleiding tot doktersassistente. Je bent vriendelijk, open minded, stressbestendig en flexibel. Je kunt zelfstandig werken en werkt ook graag in een team.

Wat ga je doen?
• Telefonische triage (wij werken met de NHG-triagewijzer).
• Eigen spreekuren met verrichtingen als bloedprikken, oren uitspuiten, injecties geven, hechtingen verwijderen etc.
• Administratieve werkzaamheden, zoals in- en uitschrijvingen, postverwerking en bestellingen.

Wat bieden wij jou?
• Een afwisselende baan in een fijn, ervaren, gemotiveerd team.
• Een prettige werksfeer in een levendige, diverse wijk.
• Een functie voor 28-32 uur, flexibel te verdelen over de week. Aantal uren zijn bespreekbaar. Tijdstip van ingang contract is ook bespreekbaar (tussen juni en november 2024).
• Arbeidsvoorwaarden en honorering volgens de CAO-Huisartsenzorg.
• Groeimogelijkheden: in afstemming krijg je de ruimte om neventaken op te pakken en daar passende scholing voor te volgen.
• Een ochtend meelopen om een indruk op te doen van de praktijk behoort tot de mogelijkheden.

Stuur je sollicitatie!
Je kunt je motivatie en cv per mail sturen naar maryse.vissers@zio.nl bij voorkeur vóór 15 mei 2024 of neem contact op met Maryse Vissers, praktijkmanager (06-133 99 534).

Translate »

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan

U kunt zich niet inschrijven.

In verband met het maximum aan patiënten in onze praktijk, kunnen wij op dit moment geen nieuwe patiënten aannemen. Wij hanteren op dit moment hiervoor een (tijdelijke) patiëntenstop. Mocht de stop worden opgeheven, dan zullen wij u hiervan op de hoogte brengen.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Call Now Button Ga naar de inhoud